Friday, March 1, 2013

Sekat Mesej Location Filter Preferences


Hentikan Mesej Cadangan Youtube Untuk  Penapis Pilihan Lokasi   untuk Muncul
OLEH ABHISHEK BHATNAGAR PADA FEBRUARI 2, 2012
sumber: http://www.troublefixers.com/stop-youtube-suggestions-for-location-filter-preferences-message-to-appear/

Ramai pengguna youtube  mengadu tentang masalah ini dalam thread forum google bahawa mereka sedang diminta untuk menetapkan penapis lokasi youtube pilihan  setiap sekarang dan kemudian, mereka ingin menghentikan sama. Kebanyakan mereka dapat melihat mesej ini apabila mereka login dengan akaun google youtube mereka, mereka melihat Cadangan Youtube Untuk Tapis Pilihan Lokasi seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah.
location filter youtube - dont set it
Mesej yang tepat adalah seperti berikut
"Selamat datang ke YouTube Cadangan Lokasi Penuras (kami telah menetapkan pilihan anda kepada yang ini): Sepanyol 
Penapis lokasi menunjukkan kepada anda video popular dari negara atau rantau yang dipilih pada senarai seperti Terbanyak Dilihat dan di search results. untuk menukar penapis lokasi anda, sila gunakan pautan di footer di bawah page. klik "OK" untuk menerima ini tetapan, atau klik "Batal" untuk menetapkan penapis lokasi anda kepada "Worldwide". "

Bagaimana Untuk menghilangkan Cadangan Youtube Untuk Pilihan Penapis Lokasi

Pertama sekali anda perlu tahu bahawa tidak ada pilihan di youtube yang boleh membantu menetapkan lokasi sekali gus, tetapi ini adalah pemberitahuan cookies berasaskan supaya mesej ini muncul muncul sekali cookie tamat. Kini sebagai ramai pengguna hari ini kebanyakannya marah oleh mesej ini kerana mereka biasanya melihat video dari lokasi yang berbeza sebagai lokasi lalai adalah di seluruh dunia, dalam kes anda menonton video dari negara yang berbeza maka kami mencadangkan anda menukar negara ini di bawah pilihan youtube, baca di sini untuk mengetahui lebih lanjut.
Tetapi bagi mereka yang ingin untuk menonton video dari lokasi di seluruh dunia tetapi tidak mahu melihat pemberitahuan ini dari youtube, anda boleh cuba ini userscript yang membolehkan anda berhenti Cadangan Youtube Untuk Pilihan Lokasi Tapis amaran muncul lagi dan lagi. Ini akan mengambil youtube kembali, memaksa ia untuk mencari kandungan di seluruh dunia! Script ini adalah Opera - serasi. Juga bekerja pada Google Chrome dengan TamperMonkey. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk menggunakan ini, membaca artikel di sini . Ini skrip angkatan youtube.com untuk mencari kandungan di seluruh dunia, bukannya mencari video, saluran dan aktiviti dari Negara anda sahaja.

Dicadangkan - Anda juga perlu membaca panduan ini oleh amit Aggarwal tentang bagaimana untuk melihat video youtube yang disekat di negara anda.

----------------------------------------------------------------------------------------
ciliboh: Sekat cadangan dengan disekat oleh youtube tu adalah perkara berlainan. SELAMAT MENCUBA!

No comments:

Post a Comment